SUPER EASY. TRAMEZZINI WITH TUNA.

TRAMEZZINI WITH TUNA.

RECIPE.

INGREDIENTS:

140 grams of tuna with syrup (canned).

2 fillets of anchovies in the brine.

1 tablespoon pickles.

2 tablespoons fresh fat cheese.

4 tablespoons lemon juice.

Salt to taste.

Black pepper.

16 slices of shaped bread.

WAY OF PREPARING:

1- Drop the tuna on a sieve.

With a fork crumble the tuna.

Anchovies and capers and

let it drain over a sieve.

Wash the anchovies with cold water.

Take the anchovies and capers and chop coarsely.

Put in a bowl and combine tuna and fresh cheese and lemon juice.

Whisk until creamy.

Season with salt and pepper.

Remove the peels from the slices of bread form.

Separate 8 slices of bread.

About the 8 slices of bread Place the tuna paste.

Cover with remaining 8 slices and press.

Cut the tramezzini diagonally.

And serve.

Calories per portion 691.

Yield for 4 people.

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SUPER FÁCIL.

TRAMEZZINI COM ATUM.

RECEITA.

INGREDIENTES:

140 gramas de atum com calda.(enlatado).

2 filetes de anchovas na salmoura.

1 colher de sopa dealcaparas em conserva.

2 colheres de sopa de queijo fresco gordo.

4 colheres de sopa de suco de limão.

Sal á gosto.

Pimenta preta.

16 fatias de pão de forma.

MODO DE PREPARAR:

1- Deixe escorrer o atum sobre uma peneira.

Com um garfo esmigalhe o atum.

As anchovas e as alcaparras e

deixe escorrer sobre uma peneira.

Lave as anchovas com água fria.

Pegue as anchovas e as alcaparras e pique grosseiramente.

Coloque em uma tigela e Junte o atum e o queijo fresco e o suco do limão.

Misture até ficar um creme.

Tempere com sal e Pimenta.

Remova as cascas das fatias de pão de forma.

Separe 8 fatias de pão .

Sobre as 8 fatias de pão Coloque a pasta de atum.

Cubra com as restantes 8 fatias e pressione.

Corte as tramezzini na diagonal.

E sirva.

Calorias por porção 691.

Rendimento para 4 pessoas.

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